terug naar overzicht

Archief

3 juni 2019
Nieuwsflits Innovatiehuis Noord Veluwe
Economic Board Noord-Veluwe roept gemeenten op tot samenwerking

Deze week hebben Joost Fraanje en Ronald Cleijsen ons jaarplan 2019/2020 aangeboden aan wethouder Gert van den Berg. Talentontwikkeling, bereikbaarheid en innovatie zijn de focuspunten in het jaarplan van Economic Board Noord-Veluwe.

Het succesvol aanpakken van de maatschappelijke uitdagingen in de regio kan volgens ons alleen met een gezamenlijke visie en betrokkenheid van alle partijen. Met het jaarplan laten we zien dat de Economic Board van initiatief door wil groeien naar organisatie. Lees verder op onze website »

GEZOCHT: innovatieve ondernemers

De inschrijving voor de Veluwse Innovatieprijs 2019 is geopend! Bent u of kent u een innovatieve onderneming die kans moet maken op deze eervolle onderscheiding? Laat het ons weten!
Winnaar 2018 genomineerd voor verkiezing nieuwe Nationale Iconen
De innovatieve loodvervanger van Leadax is genomineerd voor de verkiezing van nieuwe Nationale Iconen. In 2018 mochten wij Leadax de Veluwse Innovatieprijs uitreiken. Kijk voor voorwaarden, nomineren en inschrijving op onze website »

Ondernemers creëeren ruimte...
...op de A28. In 2018 is het Rijk samen met de provincies een onderzoek gestart naar de A28. Inmiddels is de probleemanalyse vastgesteld en richt het onderzoeksbureau zich op concrete oplossingen. Economic Board Noord-Veluwe is hier nauw bij betrokken. Noord-Veluwse ondernemers nemen zelf al maatregelen. Lees verder »

Lees hier meer nieuws.
Deel dit bericht