Nieuws

13 september 2019
Nieuws van Platform Techniek
In deze nieuwsbrief vindt u een update van de activiteiten van Platform Techniek en onze relaties.

Lees meer...
Lees meer
13 september 2019
BusinessBoost Connect: topspreker en topontmoetingen
Hoor van Maarten van der Weijden hoe je het beste uit jezelf kunt halen

Lees meer...
Lees meer
13 september 2019
Regionale Energiestrategie (RES) Noord-Veluwe
24 SEPTEMBER: UITNODIGING STARTBIJEENKOMST

U bent betrokken bij grootschalige duurzame energieopwekking of bij de ruimtelijke ontwikkeling op de Noord-Veluwe. Dan wilt u ongetwijfeld meer weten over wat de Regionale Energiestrategie (RES) Noord-Veluwe inhoudt, wat de opgave is en hoe we tot een regionaal concept-bod gaan komen. Of u wilt hiervoor input leveren. Kom dan naar de startbijeenkomst op dinsdag 24 september. Enerzijds presenteren we de aanpak die afgelopen maanden is uitgewerkt, anderzijds gaan we met elkaar in gesprek om uw inbreng te horen. De RES is namelijk een proces van ons allemaal. Lees meer...
Lees meer
11 september 2019
Week van de arbeidsmobiliteit
Heeft u uw organisatie al aangemeld voor onze jaarlijkse 'Week van de Arbeidsmobiliteit' van 7 oktober t/m 18 oktober? Nee? Geef uw organisatie dan nú nog op voor deelname. De gemeente Nunspeet en Rabobank Noord Veluwe gingen u al voor met een baanwissel tussen de burgemeester en de directievoorzitter! Lees meer...
Lees meer
4 september 2019
Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'
In iedere werkomgeving komen confrontaties voor. Meestal komen mensen er onderling prima uit, maar zo niet, dan kan een confrontatie leiden tot een conflict en soms zelfs tot verzuim. Hoe u omgaat met een conflict kan een grote invloed hebben op de duur en het verloop.

Lees meer...
Lees meer
3 september 2019
Hét Ondernemersbelang; Brexit Special
Relevant nieuws voor de ondernemer die vooruit wil!
Lees meer...
Lees meer
28 juli 2019
Uitnodiging HR Netwerkbijeenkomst 26 september 2019
Veluwe Portaal presenteert 'Van Onschatbare Waarde'

Geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma van omroep Max

In 2018 had 28 procent van alle werknemers problemen met de hoeveelheid (nutteloze) informatie die op hen afkomt. Bijna de helft (46 %) zegt ‘vaak’ of ‘altijd’ moeite te hebben om alles te kunnen verwerken. Ook u ontvangt dagelijks een stortvloed aan informatie. Tijdens onze bijeenkomst 'Van Onschatbare Waarde' draaien wij het om en bepaalt u zelf welke informatie u ontvangt. De zes experts van Veluwe Portaal stellen hun expertise speciaal voor u beschikbaar, ieder op een eigen locatie. U mag aankloppen bij diegene, waar u op dat moment uw informatie wilt ophalen. Maar hoe komt u dan van locatie naar locatie?
Lees meer...
Lees meer
1 juli 2019
Download de gemeente app
Download de gemeente app. Via deze app kan iedereen een melding doen. Met de app ben je ook snel en mobiel op de hoogte van het laatste nieuws. Via je smartphone of tablet kun je nieuwsberichten, informatie over werk aan de weg, tweets, vacatures en de columns van de gemeenteraadsleden bekijken.
Lees meer...
Lees meer
11 april 2019
Flevo Zakenfestival 2019 in nieuwe terminal Lelystad Airport
De derde editie van het Flevo Zakenfestival vindt op woensdag 25 en donderdag 26 september plaats. Op een gedroomde locatie: de nieuwe terminal van Lelystad Airport.

Lees meer...
Lees meer