Nieuws

28 juli 2019
Uitnodiging HR Netwerkbijeenkomst 26 september 2019
Veluwe Portaal presenteert 'Van Onschatbare Waarde'

Geďnspireerd op het gelijknamige tv-programma van omroep Max

In 2018 had 28 procent van alle werknemers problemen met de hoeveelheid (nutteloze) informatie die op hen afkomt. Bijna de helft (46 %) zegt ‘vaak’ of ‘altijd’ moeite te hebben om alles te kunnen verwerken. Ook u ontvangt dagelijks een stortvloed aan informatie. Tijdens onze bijeenkomst 'Van Onschatbare Waarde' draaien wij het om en bepaalt u zelf welke informatie u ontvangt. De zes experts van Veluwe Portaal stellen hun expertise speciaal voor u beschikbaar, ieder op een eigen locatie. U mag aankloppen bij diegene, waar u op dat moment uw informatie wilt ophalen. Maar hoe komt u dan van locatie naar locatie?
Lees meer...
Lees meer
21 juli 2019
SAVE THE DATE! HR Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal 26 september 2019
Deze bijeenkomst staat in het teken van onze Portaal Professionals. Wie zijn zij en vooral wat kunnen zij u als werkgever c.q. HR-professional bieden. Lees meer...
Lees meer
21 juli 2019
Nieuws van Veluwe Portaal
Met o.a. de Matchtafel, HR Netwerkbijeenkomst, week van de arbeidsmobiliteit en het jubileumevent.
Lees meer...
Lees meer
15 juli 2019
UITNODIGING MATCHTAFEL 10 september 2019
Veluwe Portaal nodigt u uit voor de eerstvolgende matchtafel. Een succesvolle manier om als werkgevers uit de regio bij elkaar te komen om vacatures en medewerkers bij elkaar onder de aandacht te brengen. Ook worden overige HR-vraagstukken besproken, indien daar behoefte aan is. Kortom: heeft u vacatures en/of (boventallige) medewerkers op zoek naar een nieuwe baan? Meld u nu aan en dan zien wij u bij onze matchtafel! Ook als niet-deelnemer van het regionale HR-netwerk bent u als HR-professional van harte welkom. Lees meer...
Lees meer
1 juli 2019
Download de gemeente app
Download de gemeente app. Via deze app kan iedereen een melding doen. Met de app ben je ook snel en mobiel op de hoogte van het laatste nieuws. Via je smartphone of tablet kun je nieuwsberichten, informatie over werk aan de weg, tweets, vacatures en de columns van de gemeenteraadsleden bekijken.
Lees meer...
Lees meer
11 april 2019
Flevo Zakenfestival 2019 in nieuwe terminal Lelystad Airport
De derde editie van het Flevo Zakenfestival vindt op woensdag 25 en donderdag 26 september plaats. Op een gedroomde locatie: de nieuwe terminal van Lelystad Airport.

Lees meer...
Lees meer