Nieuws

13 september 2019
BusinessBoost Connect: topspreker en topontmoetingen
Geluk en pech liggen dicht bij elkaar. Dat weet Maarten van der Weijden als geen ander. De zwemkampioen kreeg in 2001 leukemie. Hij kwam er weer bovenop. Na zijn zwemcarrière werd hij ondernemer. Geluk is doelen stellen en die bereiken. Het beste uit jezelf halen betekent ook accepteren dat het soms tegenzit, vindt Maarten.

Maarten zwom de Elfstedentocht en zamelde hiermee ruim 11 miljoen euro in voor kankeronderzoek. Tijdens BusinessBoost Connect op 7 november krijg je de kans om het bijzondere verhaal te horen van deze voormalig Olympisch en wereldkampioen Open Water Zwemmen.

Maar BusinessBoost Connect biedt meer: je ontmoet in een ontspannen sfeer andere lokale ondernemers. BusinessBoost Connect is het platform dat leden van verschillende businessclubs met elkaar in contact brengt. De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en het netwerk te vergroten.

BusinessBoost Connect wordt mogelijk gemaakt door ING.

Ben je benieuwd naar het verhaal van Maarten van der Weijden? En wil je je netwerk uitbreiden? Meld je dan nu hier aan. Graag tot 7 november!
Deel dit bericht