Nieuws

4 september 2019
Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'
ArboNed nodigt u graag uit voor de gratis, interactieve kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' voor advies van de experts. Klik hier voor data en locaties.

Hoe kunt u arbeidsconflicten voorkomen? Hoe gaat u om met verzuim door conflicten? Wat kunnen de bedrijfsmaatschappelijk werker en bedrijfsarts voor u betekenen? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord tijdens de kennissessie. Relevant, want:

• 30% van de ondervraagde werknemers geeft aan een conflict te hebben gehad met collega's, leidinggevende of werkgever.
• Bij tenminste 2,7% van verzuimmeldingen speelde een conflict. Dit verzuim duurde gemiddeld 69 dagen.
• Als een conflict escaleert (niet meer werken of ziek worden), lopen de kosten gemiddeld op tot € 27.000.

Bezoek de kennissessie voor concrete tips van een bedrijfsarts en bedrijfsmaatschappelijk werker. Klik hier voor meer informatie en het programma.

Liever het online webinar kijken?

Vindt u het thema interessant, maar lukt het u niet een kennissessie te bezoeken, dan kunt u vanuit huis of werkplek het live webinar volgen op donderdag 26 september aanstaande van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken. Het voordeel van het live webinar is dat u via chat direct vragen kunt stellen aan de experts. Klik hier voor aanmelden van het webinar.

Psychosociale arbeidsbelasting voorkomen, verzuim verlagen

De kennissessie en het webinar sluiten aan bij het thema van het derde kwartaal van het jubileumjaar van ArboNed: het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten binnen het mkb.
Deel dit bericht