Nieuws

13 september 2019
Nieuws van Platform Techniek
ANBI status
Platform Techniek heeft, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2019, de status van ANBI. We zijn heel blij met de mogelijkheden die deze status ons en u biedt. Meer weten over ANBI en welke voordelen dit biedt? Klik hier.

Veluwe!
Het Nuborgh College en het Morgen College zijn supertrots dat hun plannen, hoe ze het techniekonderwijs op het VMBO samen met het Primair Onderwijs en het bedrijfsleven kunnen versterken en er zo voor kunnen zorgen dat ze uiteindelijk meer jonge mensen opleiden om in de techniek aan de slag te kunnen, zijn goedgekeurd door het Ministerie van OC&W. Van harte gefeliciteerd met deze mooie toekenning! Klik hier om naar de site van STO te gaan

Netwerkbijeen-komst donderdag 17 oktober a.s.
Op donderdag 17 oktober a.s. is onze halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst. Deze keer ontmoeten we u graag bij Qimarox, Nobelstraat 43 in Harderwijk. We beginnen om 7:30 uur met gezamenlijk ontbijt. De ochtend duurt ongeveer tot 09:15 uur. Nadere informatie over het programma volgt. U kunt zich alvast aanmelden via onderstaande aanmeldbutton.

De slimste handen van NEDERLAND
Technische vakmensen zijn onmisbaar. Het zijn de mensen die Nederland feitelijk draaiende houden. Daarom vond CrossOver dat het hoog tijd werd om een prijs in het leven te roepen, als waardering voor monteurs, installateurs, technici, operators en teams/afdelingen met deze technische vakmensen! Nomineren kan t/m vrijdag 13 september a.s. Klik op de foto hierboven om naar de site te gaan.

Start nieuw seizoen
Ruim 50 eerstejaars zijn 2 september gestart met hun techniekopleiding bij De Techniek Academie. Heel veel succes allemaal!! #techniek #opleiding  #succes

I'M TECH!
Een leuke video over de toepassing van techniek. Te mooi om niet te delen!

5-6 oktober 2019
Weekend van de wetenschap
De Techniek Academie / BITT

Do 17 oktober
Netwerkbijeenkomst
Platform Techniek bij Qimarox, Harderwijk
07:30 - 09:15 uur

9 -13 december 2019
Techniek in Beeld
De Techniek Academie / BITT

Do 2 april 2020
Girlsday


Deel dit bericht