Nieuws

18 maart 2020
Nieuws van Veluwe Portaal
 

In deze bijzondere tijden neemt iedereen de nodige maatregelen vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. De ernst van de situatie wordt door iedereen erkend.Ook bij Veluwe Portaal bereidt men zich voor op het onbekende dat nog gaat komen.

Veluwe Portaal is er ook in deze tijden voor alle HR vraagstukken omtrent onder andere arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en arbeidsrecht. Er is binnen het netwerk veel expertise aanwezig, waar men gebruik van kan maken. Zo heeft de Portaal Professional OMVR advocaten al enkele blogs over dit actuele onderwerp op hun site gezet, zoals blogs over loondoorbetaling én werktijdverkorting. Ook is de eerste HR-vraag omtrent corona al binnengekomen, uitgezet binnen het netwerk én door velen beantwoordt.

Voor meer informatie, bekijk dan de nieuwe flyer, waar tevens alle contactgegevens op vermeld staan.

De berichtgeving van o.a. het RIVM wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Afgelopen week is Veuwe Portaal al gestart met maatregelen op basis van deze berichtgeving:
Uit voorzorg en zo goed mogelijke voorkoming van verdere besmetting en uitbraak werkt Veluwe Portaal in principe vanuit huis.
Bezoek aan (toekomstige) relaties wordt geminimaliseerd.
Per keer wordt bekeken of er een afspraak en/of overleg op een andere manier georganiseerd kan worden.
Alleen indien strikt noodzakelijk komt Veluwe Portaal op locatie en worden hiervoor de landelijk geldende condities voor bezoek openbare ruimtes en de extra voorschriften vanuit RIVM gehanteerd.

Namens het bestuur van Veluwe Portaal veel sterkte in deze tijd ! 

Deel dit bericht