Nieuws

22 juni 2019
Veluwe Portaal: Kandidaten- en vacaturenieuwsbrief
Alle overige kandidaten, vacatures en stages staan op onze vacaturesites www.werkinjeregio.nl en www.stageinjeregio.nl. Op dit moment staan er op werkinjeregio.nl 230 vacatures en op stageinjeregio.nl 52 stages en/of afstudeeropdrachten!

Mist u uw vacature(s)/stage(s)? U kunt deze zelf publiceren. Ga naar de werkgeverspagina van werkinjeregio.nl  of stageinjeregio.nl en maak een account aan (klik op button 'vacature plaatsen of inschrijven')! Na activatie en inloggen kunt u uw eigen vacatures publiceren. Bij vragen horen wij het graag. Indien u deelnemer bent binnen het netwerk van Veluwe Portaal, kunt u nadat u een account heeft aangemaakt, ook de kandidaten en hun cv's te bekijken. Heeft u werknemers, die om welke reden dan ook, op zoek zijn naar een nieuwe baan? Laat het ons weten!

Bent u (nog) geen deelnemer van het netwerk van Veluwe Portaal? Ook dan kunt u uw vacatures aanmelden. De eerste 2 vacatures kunt u kosteloos opvoeren. U vindt alle voorwaarden op www.werkinjeregio.nl (onder de FAQ).

Via deze link vindt u ook de vacatures vanuit WerkendZwolle.

Deel dit bericht